Draudzības spēle

February 10, 2014 в 18:42 | Uncategorized |

2014. gada 7. februārī notika kārtējais Salaspils vidusskolu savstarpējais draudzības mačs dambretē. Piedalījās labākie sākumskolas skolnieki no abām skolām. No katras skolas 5 meitenes un 5 zēni.

1. Vidusskola, skolotājas Ilzes Čudares audzēkņi:
meitenes: Sandija Aleksa Štikova, Aleksandra Gorbačenko, Nora Krūmiņa, Agneta Kate Mūrniece, Tīna Osīte, zēni: Kristiāns Strautnieks, Jēkabs Čudars, Krists Vidzis, Mārtiņš Budreika, Renārs Štamers
2. vidusskola, skolotājas Initas Jurciņas audzēkņi:
meitenes: Viktorija Tarasova, Anastasija Daņilova, Angelīna Skidanova/Anastasija Vdavičenko, Jūlija Bičeka, Alīna Tanana; zēni: Deniss Kromkins, Maksim Jermoškins, Funtikovs Jurijs, Marats Morozovs, Fjodors Titovs

Mačā spēlēja meitenes ar meitenēm un zēni ar zēniem, pēc tā saucamās ševeningena sistēmas, kur viena komanda savas vietas pie galda nemaina, bet otra ik pēc partijas pārsēžas par vienu vietu, bet pirmais iet rindas beigās.



Pirms mača visiem divdesmit abu skolu skolēniem bija iespēja spēlēt simultantspēles seansu ar 2013. gada pasaules čempioni starp kadetiem starptautiskajā dambretē, rīdzinieci – Jeļenu Česnokovu (13 gadi). Kaut arī sportiskais līmenis bija ļoti atšķirīgs, tomēr diviem skolniekiem izdevās sasniegt neizšķirtu Denisam Kromkinam (2. vsk) un Tīnai Osītei (1. vsk) un pat vienam, Kristam Vidzim (1. vsk), izdevās pieveikt jauno meistari.

Pēc iesildīšanās simultantspēles seansā, skolnieki ķērās pie savstarpējām cīņām. Spēles noritēja spraigā gaisotnē un to norāda rezultāts. Pirmās divas kārtas kopvērtējumā vinnēja 1. vidusskolas dambretisti. Trešajā un ceturtajā kārtā savu pārsvaru demonstrēja 2. vidusskola. Visu izšķīra pēdējās kārta, kurā tikai ar vienu punktu pārāka bija 1. vidusskola.

Draudzības mača dalībnieki savstarpēji apmainījās ar sagatavotiem skolu suvenīriem. Papildus katrs skolnieks un arī skolotāji saņēma pasākuma piemiņas nozīmītes un ar Salaspils domes finansiālu atbalstu magnētiskās dambretes galdiņus. Kā arī attiecīgās vietas diplomus.



Foto un rezultāti šeit: http://ej.uz/tbdm

Sacensības notika Salaspils 1. vidusskolā ar Dambretes attīstības biedrības atbalstu.

1 komentārs »

RSS Komentāri. Trekbeks URI

  1. True Religion Outlet Online…

    cheap c cheap coach bags oach bags

    coach outlet online coach outlet online

    true religion outlet stores

    Cheap True Religion Jeans on sale

    Prada factory handbags
    true religion outlet stores
    cheap true religion

    Trakbeks no rpesjssgfdgmizym aamvtfgfghrwvn — February 13, 2014 #

Atstājiet komentāru

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>